Denné menu pripravujeme

ALERGÉNY

1 Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).  2 Kôrovce a výrobky z nich. 3 Vajcia a výrobky z nich. 4 Ryby a výrobky z nich. 5 Arašidy a výrobky z nich. 6 Sójové zrná a výrobky z nich. 7 Mlieko a výrobky z neho. 8 Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 Zeler a výrobky z neho. 10 Horčica a výrobky z nej. 11 Sezamové semená a výrobky z nich. 12 Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13 Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 Mäkkýše a výrobky z nich.